Замість яйця — лопату…


Наминаю нині зранку паску з яйком і думаю: от дивно, чого луганські комуністи в Страсну п’ятницю збирали гроші на лопату Азарову. Що то значить атеїстична закалка… Краще би сіли яйця писати. Розфарбували би шкаралупу зображеннями серпа і молота, фотки Леніна і Сталіна наклеїли би, як ото липучки на яйця клеять. А ше ліпше, якби майстер-клас прем’єрові дали, як таке щастя своїми руками робити. Назбирали би з цибулі лушпиння, вирізали з паперу потрібні орнаменти, обв’язали марлею чи колготками, і кинули варитися. А потім би вийняли, помили — і подарунок готовий. Червоний, серпасто-молотистий, все як годиться. А то лопата… Банально якось. Воно ближче до 1-2 травня потрібне, коли народ український гайне на поля бараболі садити..

2 коментарі

Ірина Вікирчак
Однозначний «лайк» за пост, Віро. Писанки ніби й доречно, бо настрій ще Великодній, але ніби вже й запізно, бо кошики посвячені ше в минулу неділю. А якшо вибрати не марлю, а колгітки для закріплення паперових орнаментів, то це ще й пікантного натяку процедурі надасть. І взагалі, якшо просто взяти колгітки з візерунками, то це значно спростить процедуру (насправді, сама не пробувала, не знаю).
Віра Перун
ні, колготки із візерунком не підійдуть. треба до яєць міцно притиснути якийсь орнамент, щоби кольорова вода повністю не зафарбувала яйко) о! ідея! а якби комуністи налагодили випуск колготів з візерунком серпа і молота?))) ото був би ексклюзив) уявіть, як би шпацерували в такому прикиді істинні поборники комунізму… хоча то далеко не великодня ідея, але на майбутнє згодиться..)
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте