Тисяча — від Януковича


Ну крадуть політики ідеї в один одного, най їх шляк трафить. І не встидно, шо люди будуть обзивати їх плагіаторами, а хто з авторів ідей сміливіший — той і в суд може подати? Нє, беруть і крадуть.
«Свіжий» приклад — Президент. Скільки то галасу було, коли Тимошенко по тисячі людям на руки давала! І як її тільки не називали. Люди в чергах мліли, банки штурмували, в селі під поштами чергували, аби тільки гроші отримати. І таки трохи «вибили» національних одиниць. А тут, через декілька років, маєш завуальований варіант: Віктор Янукович теж роздає по тисячі. Правда, не «налічними», а… букетиками. До 8 березня. І не всім, а деяким жіночкам. І, як зауважує прес-служба, не за державні гроші подарунки, а за власні…. Цікаво, а пані Людмилі теж такі дорогі презенти робить, що її домашнім арештом аж Міжнародний жіночий правозахисний центр «Ла Страда Україна» зацікавився?

До 8 березня Янукович розсилає букети за тисячу гривень (http://tyzhden.ua/News/18116)

2 коментарі

Максим Волошин
Якщо це правда — то пр хід не зовсім вдалий.
Однак думаю, це не ті кошти, про які б можна було говорити в контексті " а їх краще б було витратити на інше". Але з малого будується велике — тому… тому=)
Віра Перун
до речі, в публікації на «тижні» звучала думка «з користю на інше») на пр хід не дуже тягне… от якби всіх журналістів (хоча б журналісток:)) так розщедрився, то, можливо, мали би люди довго про що говорити..)
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте